•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ROMANTIČNA KOMEDIJA "JUČE" U BIOSKOPIMA OD 27. JUNA

ZA SVE LJUBITELJE DOBRIH FILMOVA I DOBRE MUZIKE STIŽE PRAVA POSLASTICA! FILM "JUČE" (YESTERDAY) U NAŠIM BIOSKOPIMA OD 27. JUNA.

Iza imena Denija Bojla i Ričarda Kertisa stoje filmski naslovi koji su obeležili svetsku kinematografiju, a neki od njih su "Trejnspoting", "Dnevnik Bridžit Džons", "Plaža", "Četiri venčanja i sahrana" "Ja u ljubav verujem" i "28 dana kasnije". Oni sada imaju svoj prvi zajednički projekat, film "JUČE" (YESTERDAY). Maštovit, originalan, pun emocija i sjajne muzike, ovaj film će vam popraviti raspoloženje i posle njega ćete se još dugo osećati vedro i raspevano.
Glavne uloge u ovom ostvarenju tumače talentovani glumac Himeš Patel, koji igra simpatičnog Džeka Malika. Njemu se pridružuje preslatka Lili Džejms, koja u filmu igra Eli, Džekovu prijateljicu i najveću životnu podršku.

Romantična komedija "JUČE", koja na nežan, a u isto vreme misteriozan način priča priču o ljubavi, prijateljstvu, slavi i jednom od najvećih bendova svih vremena BITLSIMA, u četvrtak 27. juna stiže na redovni repertoar naših bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Kulturni centar Beograda, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).



Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek seća njihovih pesama. I postaće vrlo velika zvezda. Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu. Džek Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Eli. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.
Izvodeći pesme najvećeg benda u istoriji, svetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvek verovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su delila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gde je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...