•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

REZULTATI ANKETA: Na koju filmsku premijeru filmova Keanu Reeves-a idete 21. maja 2021. godine?

Prošlo je nedelјu dana od kada je Warner Bros. objavio da će četvrti Matrix film imati premijeru u bioskopima istog dana kao i drugi Keanu Reeves-ov četvorostruki nastavak John Wick: Chapter 4 - 21. maja 2021. i nakon što smo pitali naše čitaoce šta očekuju da pogledaju u bioskopima tog dana, rezultati su pristigli!

# 1. I JEDNO I DRUGO! Dvostruka gluma Keanu, naravno! (60%, 914 glasova)

# 2. The Matrix 4 (20%, 309 glasova)

# 3. John Wick: Chapter 4 (19%, 293 glasa)

Sa svakim novim nastavkom John Wick filma, blagajne bioskopa bile su skoro udvostručene. Prvi film pojavio se u oktobru 2014. sa 14,4 miliona dolara zarade u premijernom vikendu, Chapter 2 je objavlјen u februaru 2017. sa 30,4 miliona dolara, a Chapter 3 je prvog vikenda prikazivanja bio na vrhu box office liste sa 56,8 miliona dolara zarade.

Istoimeni John Wick je u bekstvu u Parabellum-u iz dva razloga. Prvo, love ga za globalni otvoreni ugovor vredan 14 miliona dolara na njegov život, i dva, za kršenje centralnog pravila: oduzimanje života na tlu hotela Continental. U ovom slučaju član Visokog stola koji je naredio otvoreni ugovor. John je već trebao da bude pogublјen, osim što je menadžer Continental-a Winston (Ian McShane) dao mu jednočasovni grejs period pre nego što je ‘Excommunicado’ - članstvo je opozvano, zabranjeno mu obavlјanje svih usluga i odsečen od ostalih članova. John koristi uslužnu industriju da ostane živ dok se bori i krči svoj put iz New York City-a.

Halle Berry, Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos i Jason Mantzoukas takođe su glumili u trećem filmu pored Yayan Ruhian-a, Cecep Arifa Rahman-a i Tiger Hu Chen-a. Očekuje se da će Laurence Fishburne, Lance Reddick i Ruby Rose da ponove svoje uloge u nastavku, a Hiroyuki Sanada (The Wolverine) navodno će igrati glavnog negativca. Na žalost, Common, koji je ukrao predstavu u John Wick: Chapter 2, rekao nam je da će on da propusti ovaj nastavak.

Starz-ov spin-off serijal The Continental u međuvremenu ima poznatog pisca/producenta Chris Collins-a (Sons of Anarchy, The Wire) kao izvršnog producenta.

Toby Onwumere (Sense8) nedavno se pridružio glumcima za The Matrix koji već uklјučuje Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jonathan Groff i članove stare ekipe koji se vraćaju Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss. Nedavno je objavlјeno da Jada Pinkett Smith takođe razgovara o ponovnom predstavlјanju svog lika Niobe u nastavku filma Warner Bros.-a

Produkcija za The Matrix 4 trebala bi da počne početkom 2020. godine, Wachowski je scenario napisao sa Aleksander Hemon-om i David Mitchell-om, a režiraće i film.

Detalјi o filmu takođe nisu otkriveni, a s obzirom na kraj The Matrix Revolutions iz 2003. godine, to nije jasan odgovor.

Ranije ove godine pitali smo naše čitaoce da li ih zanima više filmova u seriji, pri čemu je 69% onih koji su glasali i odgovorili "Da!". U sekundarnoj anketi, 58% je odgovorilo da žele da pogledaju nastavak serije. Izgleda da će dobiti ono što su poželeli!

Tri prethodna filma - The Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) i The Matrix Revolutions (2003) - zaradila su više od 1,6 milijardi dolara na svetskim bioskopskim blagajnama i svi su bili top 10 domaćih hitova u njihovim odgovarajućim godinama izdanja. The Matrix Revolutions je takođe i prvi film koji je istovremeno objavlјen u svakoj većoj zemlјi u isto vreme širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...