•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Publika nagradila ČETIRI RUŽE na 5. KMMFF-u

Najbolji domaći film na 5. Kosovo i Metohija međunarodnom filmskom festivalu po glasovima publike je krimi drama Vasilija Nikitovića „Četiri ruže“.

„Zahvaljujemo se publici koja je gledala naš film i svojim glasovima ga proglasila najboljim igranim domaćim filmom na ovogodišnjem KMMFF-u. Srećan sam što su „Četiri ruže“ ulepšale i učinile bezbrižnim to filmsko veče našim sunarodnicima i mnogo mi znači što podrška i priznanje ovom filmu dolazi baš iz Gračanice“, rekao je reditelj filma Vasilije Nikitović.

KMMFF je održan od 11. do 14. decembra u organizaciji Evropskog kulturnog foruma uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i u partnerstvu sa Domom kulture Gračanica.

Prihod od ulaznica za projekciju filma „Četiri ruže“, koji je prikazan trećeg festivalskog dana, organizatori i producent su prosledili porodici sa najviše dece u opštini Gračanica.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...