•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trejler serije o najvećoj nuklearnoj katastrofi

Stigao je prvi trejler za mini seriju "Černobil" koja donosi istorijsku priču o nuklearnoj nesreći iz 1986. godine.

Radnja serije prati događaje pre i posle najveće ekološke katastrofe novijeg doba. Pogled na prve kadrove za mnoge je već bio užasavajući, a prema najavama producenata, kompletnu seriju će pratiti takvi prizori.

Černobilska nesreća desila se u aprilu 1986. godine, a prouzrokovana je kada je više od 200 tona uranijuma eksplodiralo u reaktoru. Postoje dve verzije o uzrocima ove katastrofe. Prema prvoj, uzrok je isključivo greška operatera, a prema drugoj, uzrok nesreće su greške u dizajnu samog reaktora. Broj žrtava ove nesreće ni danas nije poznat, a posledice još prete zdravlju okolnog stanovništva.

U seriji glavne uloge su ostvarili Džared Haris, Emili Votson i Stelan Skarsgard.

Skarsgard kao zamenik premijera u seriji pokušava da obuzda strahote Černobila, dok nuklearni fizičari Haris i Votson pokušavaju da pronađu smisao katastrofe.

"U Černobilu nije bilo ničega razumnog", govori Haris u prvom trejleru.

Serija će imati pet delova, a prvi deo će premijerno biti prikazan 6. maja ove godine.

Podeli:



Preporucujemo