•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi film Megan Fox nakon uloge u spotu Machine Gun Kelly

Među novim filmskim naslovima koji su se nedavno pojavili imamo Netflix-ov film Spike Lee-a - Da 5 Bloods, porodični Disney+ film Artemis Fowl i novi film Megan Fox. To je prvi neki veći projekat na kome je radila otkako se rastala od Brian Austina Green-a i nakon njenog novog odvažnog muzičkog spota sa Machine Gun Kelly. U filmu je reč o psu koji govori, i nada se da će to biti njen prvi široko prihvaćen film od Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows iz 2016. godine.

Nazvan Think Like A Dog, u novom filmu takođe glumi Josh Duhamel i simpatični pas po imenu Henry (kojeg u filmu zapravo igraju brojni kučući). Film govori o onome što se događa kada mladić izmisli gadget koji mu omogućava da čuje misli njegovog lјubimca. Nestašluci slede. U međuvremenu, mladićevi roditelјi (opet Duhamel i Megan Fox) imaju problema da se slažu.

U toku prvih nekoliko dana na VOD platformama funkcioniše prilično pozitivno, a jedan kritičar se vraća u doba The Shaggy Dog-a, ali zanimlјivo je da je ovo prvi film koji je Megan Fox objavila otkako je bila u donjem vešu u Machine Gun Kelly-evom „Bloody Valentine” muzičkom videu. Verovatno nije ono što smo očekivali kao njen sledeći korak, ali ako su joj predstojeći projekti indikacije, ona je otvorena za isprobavanje različitih žanrova i različitih pravaca trenutno.

Kasnije u filmskom rasporedu, Megan Fox će se pojaviti u Big Gold Brick-u nasuprot Oscaru Isaacu i Lucy Hale kao žena muškarca koji angažuje pisca da napiše njegovu biografiju. Takođe je započela snimanje Midnight in the Switchgrass-u sa Bruce Willis-om, Emile Hirsch i Machine Gun Kelly kada se svet zatvorio nakon izbijanja novog koronavirusa širom Sjedinjenih Država i širom sveta. Nije jasno kada će se taj film vratiti u produkciju, ali u njemu će Megan Fox glumiti agenta FBI-ja.

Dakle, ona je stvarno bila anagažovana na sve strane sa njenim nadolazećim ulogama nakon što je napravila pauzu u 2018. godini i ranije bila na TV-u u New Girl ranijoj sezoni. Godine 2019. glumila je uloge u filmovima koji nisu zaslužili ni toliku pažnju, ali Think Like A Dog i neki od drugih filmova na Fox-om spisku možda će je vratiti još malo u javnost. Biće zanimlјivo videti da li će se ikada snaći na direktnijem jasnom putu ili stilu filma.

Kada smo već govorili o projektima koji su bili na sve strane, tokom poslednjih nekoliko meseci mnogo filmova i programa pomerilo se zahvalјujući gašenju bioskopa. Think Like A Dog se naizgled niotkuda pojavio na rasporedu VOD ovog meseca i može da bude dobar izbor za porodice koje su ostale kod kuće.

Jedna stvar koju treba napomenuti a koja bi u svemu ovome mogla da bude veliki pozitivni faktor je da umesto da radi na bioskopskom VOD prozoru a la Trolls World Tour, Lionsgate zapravo nudi Blu-ray, DVD i opcije kupovine na raspolaganju istog dana kada je i bioskopsko iznajmlјivanje.

Podeli:



Preporucujemo