•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prometheus (2012)

U želji da pronađu stvaraoce života na Zemlji, naučnici sa broda „Prometej“ i mega-koorporacija koja milijardama dolara finansira putovanje izazivaju bogove… baš kao što je to učinio mitološki junak Prometej po kome brod nosi ime.

Dvoje brilijantnih naučnika, Šo i Halovej, motivisani različitim potrebama, vode ekspediciju u nepoznate delove univerzuma. Šo želi da upozna „bogove“ i tako napravi korak bliže prema svojim tradicionalnim religioznnim uverenjima, dok Halovej traga za raskrinkavanjem religioznih teorija o nastanku života. Radeći kao arheolozi, oboje su naišli na piktograme koji upućuju na istu lokaciju u dalekom svemiru, i ubedili kompaniju „Vejland industris“ da finansira misiju.

Ni naučnici, ni ostali putnici na brodu nisu bii spremni na ono šta će naći. Umesto bogova, sreli su veoma opasna, nadmoćna bića, a umesto raja, našli su se u nečemu što je više nalik paklu.

Imajući u vidu da je stvaranje ovog ostvarenja trajalo čak 4 godine, da je glumačka ekipa prvoklasna, radnja originalna, efekti vrhunski – sigurno je da je Prometej 3D film koji morate pogledati.

Žanr:akcija, horor, SF
Godina:2012
Reziser:Ridley Scott
Scenario:Jon Spaihts, Damon Lindelof
Uloge:NoNoomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender
Uzrast:R
Studio:Brandywine Productions, Dune Entertainment, Scott Free Productions
Zemlja:United States
Website:www.projectprometheus.com/
Jezik:engleski
Trajanje:124 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila