•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prolog.rs vas u saradnji sa bioskopima Cineplexx Niš i Vilin grad vodi na projekcije filmskih hitova

U saradnji sa bioskopima Cineplexx Niš i Vilin grad vodimo vas u bioskope na projekcije aktuelnih bioskopskih hitova. Nagradna igra je aktuelna na Facebook stranici Prolog-a.

ZOV DIVLJINE (Call of the Wild) - Cineplexx Niš
Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka.
Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.
Režija: Chris Sanders Scenaro: Michael Green Produkcija: Erwin Stoff Uloge: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillian, Bradley Whitford, Colin Woodell.

SONIKOV FILM (Sonic the Hedgehog) - Cineplexx Niš
SONIKOV FILM je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež.
Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA (Mosley) - Vilin grad
Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins - našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin.
TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.
TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA odvešće vas u veliku porodičnu avanturu o ljubavi, nadi, istrajnosti i veri u sebe!

K'O ŠEF (Like a Boss) - Vilin grad
Posao u kome se sve vrti oko lepote, izgleda da postaje ružan.
Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći njihovu kozmetičku kompaniju, koje su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijske probleme, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetičke industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da:
- lajkujete FB stranicu Prolog.rs (ako već niste)
- lajkujete i podelite ovaj post ili sliku (javno)
- u komentaru ostavite za koji film želite karte i tagujete osobu sa kojom idete u bioskop ako imate najviše sreće
- lajkujete FB stranicu KudaIći (https://www.facebook.com/kudaici.rs/) i registrujete se na sajtu http://www.kudaici.rs .

Izvlačenje dobitnika u ponedeljak. Srećno!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...