•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priyanka Chopra Jonas u završnim razgovorima o pridruživanju 'The Matrix 4'

Variety izveštava da je Priyanka Chopra Jonas (Baywatch , Quantico , Isn’t It Romantic) u završnim pregovorima za pridruživanje ekipi filma ’The Matrix 4’. Nikakvi detalji nisu objavljeni o tome koga bi ona mogla da igra. Prema HN Entertainment, film će početi da se snima sledećeg meseca u San Francisku. Snimanje se, kako izveštavaju, tamo planira između 5. februara i 1. marta.

Ako Chopra Jonas uđe u projekat, pridružiće se glumačkoj ekipi koja uklјučuje Keanu Reeves-a, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, kao i pridošlice Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onvwumere i Yahia Abdul-Mateen II, za koga se priča da igra mladog Morpheus-a. Lambert Wilson bi se možda mogao da uđe u ‘The Matrix 4’ kao negativac Merovingian.

Lana Wachovski sarađivala je u ’The Matrix 4’ scenariju sa Aleksander Hemon-om i David Mitchell-om, a takođe će i režirati film.

Detalјi o filmu takođe nisu otkriveni, a s obzirom na kraj iz 2003. godine ’The Matrix Revolutions’, to nije jasan i glasan odgovor.

Ranije ove godine bile su ankete na internetu, da li gledaoci žele više filmova u seriji, pri čemu je 69% onih koji su glasali i odgovorili „Da!“ U sekundarnoj anketi, 58% je odgovorilo da žele da vide nastavak serije. Izgleda da će dobiti ono što su i hteli!

Tri prethodna filma - The Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) and The Matrix Revolutions (2003) - zaradili su više od 1,6 milijardi USD globalno na bioskopskim blagajnama i svi su bili top 10 hitova u njihovim godinama objavlјivanja. Matrix Revolutions je takođe prvi film koji je istovremeno objavlјen u svakoj većoj zemlјi u isto vreme širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....