•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premonition (2007)

Predosećaj (eng. Premonition) je američka drama sa elementima psihološkog trilera iz 2007. godine sa Sandrom Bulok i Džulijanom Makmanom u glavnim ulogama.

Predosećaj je drama o jednoj nedelji iz života američke domaćice Linde Henson (Bulok). Radnja filma se odvija bez hronološkog reda (četvrtak-ponedeljak-subota-utorak-petak-nedelja-sreda).

Linda u četvrtak saznaje da je njen muž (Makman) doživeo saobraćajnu nesreću i da je mrtav. Šokirana i potresena, pada u depresiju, kada joj iznenada stiže poruka od supruga. Njena majka dolazi kod nje na nekoliko dana, dok se Linda potpuno ne oporavi. Sutradan, budeći se, Linda zatiče muža za trpezarijskim stolom a majke nema. Slične stvari ponavljale su se svakog dana, dok Linda nije shvatila da ustvari ima sposobnost da predvidi buduće događaje, neposredno pre nego što se dese. Uzima papir i olovku i počinje da zapisuje sve što joj se dogodi, s ciljem da to i spreči kada za to dođe vreme.

Budžet za film iznosio je 20 miliona dolara, ali se zarada od filma procenjuje na 84 miliona dolara.

Žanr:Drama, Fantazija, Misterija
Godina:2007
Reziser:Mennan Yapo
Scenario:Bill Kelly
Uloge:Sandra Bullock, Julian McMahon i Amber Valletta
Award:2 nominacije
Box office:73,346,503 USD
Studio:TriStar Pictures
Zemlja:United States
Website:www.tfmdistribution.com/premonitions/
Jezik:English
Trajanje:96 min
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...