•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo je Richard Belzer, inspektor John Munch iz serije Zakon i red

Glumac Richard Belzer najpoznatiji po ulozi inspektora Johna Muncha u serijama "Ubistva: Život na ulici" i "Zakon i red: Odelo za žrtve" preminuo je u 79. godini života.

"Belzer je preminuo rano jutros u svom domu u Bozoulsu, na jugozapadu Francuske", rekao je za The Hollywood Reporter pisac Bill Scheft, dugogodišnji prijatelj glumca. "Imao je mnogo zdravstvenih problema", dodao je.

Richard Belzer započeo je karijeru kao stand-up komičar u raznim klubovima u New Yorku. Bio je deo komičarske grupe "Channel One", koja je satirizirala televiziju i postala osnova za kultni film "The Groove Tube" iz 1974. u kojem se pojavio, a bio je i komičar za zagrevanje publike u prvim sezonama "Saturday Night Livea".

Bio je gostujuća zvezda u raznim TV serijama, uključujući "Moonlighting", "Miami Vice" i "Tattingers", a svetsku slavu donela mu je uloga spomenutog inspektora Johna Muncha.

Njegovo poslednje pojavljivanje u ulozi Johna Muncha bilo je u gostujućoj epizodi u seriji "Zakon i red: SVU" 2016 godine. Iste te godine najavio je svoj odlazak iz glume.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...