•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminula glumica Olivija Njutn-Džon

Legendarna englesko-australijska glumica i pevačica, Olivija Njuton-Džon, preminula je u 73. godini, potvrdio je njen suprug.

"Olivija Njuton-Džon (73) preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima. Tražimo da svi poštuju privatnost porodice tokom ovog veoma teškog vremena", suprug Džon Isterling na svojoj stranici.

Oliviji je rak prvi put dijagnosticiran 1992, ali uspela se izboriti, a bolest se vratila u još dva navrata, 2013. i 2017. godine. Njena borba je postala inspiracija mnogima širom sveta.

"Olivija je bila simbol trijumfa i nade već više od 30 godina na svom putu s rakom dojke. Njena isceljujuća inspiracija i pionirsko iskustvo sa biljnom medicinom nastavlja se s Fondom Olivije Njuton-Džon, posvećenom istraživanju biljne medicine i raka."

Porodica je tražila da se umesto cveća daju donacije njenoj organizaciji za rak, Fondu Olivije Njuotn-Džon.

Iza nje su ostala 36-godišnja kćerka Kloi i braća i sestre.

Ona se tokom sedamdesetih godina oprobala u kantriju, folku, roku, disku, a status muzičke zvezde zacementirala je popularnom pesmom "Physical" iz 1981. godine.

Njena najpoznatija filmska uloga je u filmu iz 1978. "Briljantin" sa Džonom Travoltom, s kojim je izvela hit "You're the One That I Want", jedan od najprodavanijih singlova u istoriji.

Dobitnica je četiri Gremi nagrade, tokom karijere je izdala 28 studijskih albuma, a 1981. godine je dobila zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...