•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijerni vikend nezaboravne avanture 'Zec Petar'

Avantura koju ne smete propustiti, o nikada pre ispričanoj priči o Zecu Petru, stiže nam na premijernom vikendu 24. i 25. marta na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Animirano-igrani film „Zec Petar“, sinhronizovan na srpski jezik oduševiće kako mališane tako i one starije, jer je domišljati zeka pun iznenađenja. Karte za premijerni vikend uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš!

Radnja filma počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzimaju farmu starog gospodina Gregora i počinju je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne železnice, sve do opasnih ulica grada i nazad . Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević, dok su glumci koji pozajmljuju glasove junacima: Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (Lepa), Milica Janketić(Belorepka), Aleksandar Radojičić (Zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Dejan Dedić (Toma Makgregor), Dragan Vujić – Vujke (gospodin Makgregor), Miroljub Turajlija(prasence Finjaković), Slobodan Tešić (gradski miš Joca), Lako Nikolić (Toma Jaza), Milan Antonić (Feliks). Specijalni gosti: Tijana Dapčević, Dragutin Topić, Zoran Kesić, Ivana Zarić, Ivan Zarić, Igor Blažević Blaža.

Vaše je samo da se prepustite neverovatnim avanturama našeg zeke na premijernom vikendu prikazivanja 24. i 25. marta! Čekamo vas u najmodernijem bioskopu u gradu!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...