•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijere genijalnih serija u januaru na Pickbox TV-u

Tri izvrsne serije će se u januaru premijerno prikazati na Pickbox TV-u! Ne propustite Oskarom nagrađeni dokumentarac O-Džej: Stvoreno u Americi, vizuelno divnu i neobičnu seriju Ptičice, kao i novu kanadsku kriminalističku seriju Čistunac.

O-Džej: Stvoreno u Americi (O-Džej: Stvoreno u Americi)

Izazovan, zanimljiv, kontroverzan, popularan, težak, komplikovan – sve su to pojmovi kojima se može opisati O-Džej Simpson. Mini-serija O-Džej: Stvoreno u Americi, koja je osvojila Oskara za najbolji dokumentarni film, tematizuje upravo njegov život. Od karijere u američkom fudbalu i popularnosti u američkoj kulturi, do suđenja za ubistva svoje žene Nikol Braun Simpson i Ronalda Lajla Goldmana za koje je oslobođen, te suđenja za pljačku u Las Vegasu 13 godina kasnije, ova mini-serija prikazuje američko društvo, odnos prema rasi i mnogo više od toga.

Emitovaće se od 17. januara, odmah posle Poaroa.

Ptičice (Little Birds)

Ova neobična i vizuelno divna dramska serija inspirisana je kolekcijom erotskih kratkih priča. Sa Džuno Templ (Grdana, Uspon Mračnog viteza) u glavnoj ulozi, ona obrađuje večnu temu – one koji imaju moć i one koji žele da budu slobodni. Ova šestodelna serija opisana je kao neobična, ambiciozna i vizuelno divna, a zamamne scene nećete tako lako zaboraviti.

Emitovaće se od 10. janaura.

Čistunac (Pure)

Nova kanadska kriminalistička serija Čistunac (Pure) inspirisana je istinitim događajima i oduševiće vas ludom pričom i sjajnim, kompleksnim likovima. Čistunac se vrti oko mreže organizovanog kriminala i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smeštena u fiktivni grad Antioh u Ontariju, gde pratimo novoizabranog menonitskog sveštenika Nou Fanka, koga glumi odličan kanadski glumac Rajan Robins.

Serija počinje da se prikazuje na Pickbox TV-u 24. januara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...