•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera četvrtog nastavka "Matrixa" odložena za proleće 2022. godine

Warner Bros. odlučio je da odloži premijerno prikazivanje četvrtog nastavka "Matrixa", pa će ga umesto 2021. godine prikazati tek 2022., prenosi Screenrant.

"Matrix 4" neće biti prikazan sve do proleća 2022. godine, potvrđeno je iz Warner Brosa, a razlog odlaganja jeste činjenica da je set bio zatvoren zbog pandemije koronavirusa i da snimanje neće biti završeno u periodu u kojem je to planirano.

Ipak, producenti su potvrdili kako će snimanje biti nastavljeno u julu ove godine. Film je svetlo dana trebao ugledati u maju 2021. godine, ali fanovi će se ipak morati strpiti do aprila 2022. godine.

U filmu će se pojaviti: Keanu Reeves, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas, Ellen Hollman, Toby Onwumere i Brian J. Smith.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...