•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma "Veliki Getsbi"!

Najavljujemo premijeru filmskog spektakla “Veliki Getsbi” (The Great Gatsby) u sredu 15. maja u Sava Centru!

Beogradska premijera najnovijeg filma Baza Lurmana (Romeo+Julija, Mulen Ruž) održaće se istog dana, samo pola sata nakon velike evropske premijere!

Leonardo DiKaprio, Keri Maligen i Tobi Megvajer glavni su protagonisti filma baziranog na istoimenoj knjizi Skota Ficdžeralda. Pored ovih, velikih, glumačkih imena, na filmu je radio i Šon “Jay Z” Karter, koji je iskoristio svoju specifičnu poziciju u kreiranju pop kulture današnjice i sa Lurmanom i njegovim timom na projektu radio više od dve godine. Uspeo je da prenese senzibilitet “Ficdžeraldovog vremena džeza” u naš, moderni svet, mešajući džez, hip-hop i druge muzičke pravce, zahvaljujući glasovima Beyoncé, Fergie, Lana del Rey...

Raskošni kostimi i šminka, inspirisani dvadesetim godinama prošlog veka, još više će doći do izražaja na velikom platnu, jer će od 16. maja “Veliki Getsbi” biti prikazivan u našim bioskopima u 3D tehnologiji!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...