•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma "Titanik: 25 godina" u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet

Posle više od 10 godina film “Titanik” ponovo na repertoaru bioskopa Vilin Grad.

Nakon prikazivanja na svečanom otvaranju bioskopa Vilin Grad, 18. aprila 2012. godine, premijera usavršene verzije filma “Titanik”- jednog od najromantičnijih filmova, koji nakon 25 godina svog postojanja stiže u potpuno novom tehnološkom ruhu, uoči “dana zaljubljenih” 09. februara.
Čuvena ljubavna priča na najčuvenijem brodu ponovo će se naći pred širim auditorijumom, počev od 09. Februara, a autori filma na čelu sa istaknutim rediteljem Džejmsom Kameronom predstavljaju nam kultni film uz pomoć moderne 3D tehnologije.
Poznati glumci Leonardo Dikaprio i Kejt Vinslet otelotvorili su pre 25 godina likove ljubavnog para Rouz i Džejk, koji i danas slovi za jedan od najromantičnijh filmskih parova.
"Titanik" Džejmsa Kamerona je epska akciona drama, nastala po motivima istinitog događaja koja beleži romansu između dvoje mladih različitog klasnog statusa koji se sreću na najmodernijem brodu tog predratnog vremena.
Kao najveći putnički brod ikada izgrađen do te 1912. od koga se očekivala potpuna bezbednost, na svom prvom putovanju od Sautemptona do Njujorka udario je u ledeni breg i potonuo u Severnom Atlantiku, odnevši sa sobom više od 1.500 života.
Mnoge generacije pamte početak prikazivanja jednog od najromantičnijih filmova svetske kinematografije, a sada 25. godina kasnije upravo njihovi sledbenici i neke nove generacije imaju priliku da pogledaju Re-release naslova koji slovi za "film za sva vremena."
Osim na repertoaru bioskopa Vilin Grad, remasterizovana verzija filma “Titanik” naći će se i na repertoaru bioskopa Cine Grand Delta Planet Niš, počev od 09. februara.

REVIJA FILMOVA NOMINOVANIH ZA OSKARA 11. FEBRURA U BIOSKOPU CINE GRAND DELTA PLANET

Pored prikazivanja veličanstvenog filma “Titanik” , a povodom obeležavanja internacionalnog filmskog dana 11. februara, biće održana “Revija filmova” nominovanih za prestižnu nagradu Američke akademije filmske umetnosti – OSKAR.
Posetioci bioskopa Cine Grand Delta Planet će na velikom platnu tokom celog dana moći u nizu ponovo da pogledaju sedam vrhunskih filmskih ostvarenja koja su u trci za čuveno filmsko priznanje.
Na repertoaru će se, 11. februara naći filmovi nominovani za Oskara, među Kojima su avantura sa elementima drame CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVEK; epski naučno-fantastični spektakl AVATAR: PUT VODE; drame BLISKO i POSLE SUNCA; crna komedija DUHOVI OSTRVA; avantura sa elementima komedije SVE U ISTO VREME, kao i animacija za decu POCRVENELA PANDA.
Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cine Grand Delta Planet.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....