•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma "Mulan" odložena za 21. avgust

Kompanija "Walt Disney" ponovo je odložila premijerno prikazivanje novog akcionog filma "Mulan" za 21. avgust.

Naime, "Mulan" je trebalo da počne da se prikazuje u bioskopima u martu, ali je premijera tada zbog virusa korona odložena za 24. jul.

U međuvremenu su zbog pandemije zatvoreni bioskopi širom sveta.

"Iako je pandemija uticala na izmenu naših planova i dalje ćemo biti fleksibilni u skladu s okolnostima. Novonastala situacija nije izmenila naše uverenje da je reč o moćnom filmu koji svetu šalje univerzalnu poruku o nadi i upornosti", naveli su kopredsednici ovog studija Alan Horn i Alan Bergman.

"Mulan" je 200 miliona dolara vredan rimejk "Disneyjevog" animiranog klasika u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Jifeji Liju.

Iako neki od bitnih likova i elemenata priče jesu promenjeni, verzija "Mulan 2020" odvija se skoro na isti način kao verzija koju su režirali Toni Bankroft i Beri Kuk.

"Pratimo drugačiju priču od animiranog filma, ali svi najbitniji detalji su na neki način slični", objasnili su iz studija.

U originalnoj "Ballad of Mulan" heroina je jedino dete, kao i u prvoj "Disneyjevoj" verziji. Ali u ostalim kineskim verzijama ove priče mlađa sestra je dodata u priču. Ta sestra je ubačena i u igrani film, a glumi je Ksana Tang. Ovo je učinjeno kako bi se povećala motivacija koju ima Mulan. Za razliku od animiranog filma, baka neće biti deo porodice, i film će se fokusirati na odnose s ocem, majkom i sada sestrom.

Virus korona je opustošio američke bioskopske dvorane, koje su zatvorene još sredinom marta, od kada su bez posla ostale desetine hiljada zaposlenih, a njihovi vlasnici morali su da se zaduže da bi opstali.

U SAD je trenutno zatvoreno oko 780 bioskopa, a filmska industrija se nada da će oni biti otvoreni u julu, uz sve potrebne mere zaštite.

Podeli:



Preporucujemo