•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma "Fast and Furious 9" ponovo odgođena

Fanovi franšize "Fast and Furious" još će čekati na premijeru najnovijeg nastavka jer je ona ponovo odgođena.

Zvanična potvrda o odgađanju premijere je stigla nekoliko dana nakon što je američki predsednik Džo Bajden rekao da će do kraja maja biti dovoljno vakcina protiv korona virusa za sve odrasle osobe u Americi.

Ukoliko to bude slučaj, bioskopi će se otvoriti u junu pa je stoga i odlučeno da se premijera filma "Fast and Furious 9" pomeri sa 28. maja na 25. juni.

Jedini blokbaster koji bi trebalo da se pojavi pre toga jeste Marvelov film "Black Widow", a premijera se očekuje 7. maja.

U tom slučaju bi "F9" privukao publiku "gladnu" filmova kada se bioskopi otvore u punom kapacitetu, naravno, pod uslovom da sve bude išlo prema planu.

Film "F9" se prvobitno trebao prikazati u maju 2020. godine, ali je zbog pandemije korona virusa kompanija Universal Studios odlučila da odloži premijeru.

Špekuliše se da je snimanje filma koštalo 200 miliona dolara, a novi datum premijere se gotovo podudara sa 20.-godišnjicom franšize.

U novom filmu glume Vin Dizel, Džon Sina, Dejm Helen Miren, Šarliz Teron i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...