•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prayers for Bobby (2009)

Molitve za Bobija (engl. Prayers for Bobby) je američki televizijski film iz 2009. godine. Film je režirao Rasel Malkehi, a glavne uloge tumače Sigorni Viver, Henri Černi i Rajan Keli. Film je dobio nekoliko nagrada na filmskim festivalima. Nominovan je i za dve Emi nagrade, a glavna glumica Sigurni Viver nominovana je za Zlatni globus.

Film govori o majci koja, suočivši se sa samoubistvom sina, preispituje svoja dotadašnja verovanja. Nastao je prema knjizi Prayers for Bobby: A Mother's Coming to Terms with the Suicide of Her Gay Son, koja je utemeljena na istinitom događaju.

Meri Grifit (Sigurni Viver) je jako pobožna žena, i trudi se da i svoju decu odgaja u skladu sa principima Prezbiterijanske crkve. Nakon što se njen sin Bobi (Rajan Keli) poveri starijem bratu i kaže mu da misli da je gej i nakon što ona sazna za to, njen život se u potpunosti menja. Ona veruje da Bog može „izlečiti“ njenog sina. Ubeđuje ga da ide kod psihijatra, da se moli češće, i da učestvuje u crkvenim aktivnostima. Iako pristaje da radi sve ono što majka od njega traži, Bobi sve više tone u depresiju. Nakon nekog vremena odlazi od kuće i seli se u Oregon, međutim jedne noći, zbog depresije i osećanja krivice zbog toga što nije savršeni sin, oduzima sebi život, bacivši se sa mosta pod kamion.

Žanr:biografija, drama
Godina:2009
Reziser: Russell Mulcahy
Scenario: Katie Ford
Uloge:Sigourney Weaver, Henry Czerny, Ryan Kelley
Uzrast:TV-MOVIE
Award:2 osvojene
Studio: Daniel Sladek Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...