•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počelo snimanje filma “Pored nas” u režiji Stevana Filipovića

Najavljen kao akciono-avanturistički spektakl, “Pored nas”, koji nastaje uz podršku Filmskog centra Srbije, zaokružuje trilogiju koju čine Filipovićevi filmovi “Pored mene” (2015) i “Pored tebe” koji u bioskope stiže najverovatnije početkom 2023. godine

Posle višestrukog odlaganja zbog pandemije, pre nekoliko dana počelo je snimanje filma “Pored nas”, novog ostvarenja reditelja i scenariste Stevana Filipovića. Projekat za ovaj film je podržan od strane Filmskog centra Srbije na konkursu za sufinansiranje žanrovski određenog celovečernjeg igranog filma sa komercijalnim potencijalom (komercijalni repertoarski film), a film nastaje u produkciji kuće “Hypnopolis”.

“Pored nas” (engleski naslov “Next to Us”) je dugoočekivani nastavak popularnog Filipovićevog filma “Pored mene” koji je 2015. ostvario značajan uspeh u bioskopima i osvojio brojne nagrade u zemlji i regionu (“Zlatna arena” u Puli, pobednik Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, Sopotu, nagrada FEDEORA na FEST-u). Snimanje je u toku, a planirano je da poslednja klapa bude krajem septembra.

Film “Pored nas” nastaje po scenariju Milene Bogavac i Stevana Filipovića, direktor fotografije je Matej Milenković. U filmu glavne uloge tumače Slaven Došlo, Nikola Glišić, Darko Ivić, Gorica Regodić, Milica Majkić i Isidora Simijonović. Izvršna producentkinja filma je Isidora Bulatović, a izvršni producent i producent je Branislav Jević.

“Pored nas” je najavljen kao akciono-avanturistički spektakl, a planirano je da u bioskope stigne početkom 2024. godine. Ovaj film zaokružuje trilogiju koju čine Filipovićevi filmovi “Pored mene” (2015) i “Pored tebe” (u bioskopima najverovatnije početkom 2023. godine).

Fotografije: Natalija Atanacković

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...