•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđen i treći Mamurluk

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će treći nastavak jedne od najuspešnijih komedija “Mamurluk” (Hangover) u bioskope širom sveta doći 21. maja 2013. godine.

“Mamurluk 3” ponovo je okupio reditelja Toda Filipsa i glumce Bredlija Kupera, Zeka Galifijanakisa i Eda Helmsa. Tri glumca će reprizirati svoje uloge Fila, Stjua i Alana. Njih trojica su ponovo “čopor” čije su avanture umalo uništile njihove živote, a u isto vreme nasmejale publiku širom sveta i napravile neverovatan uspeh na bioskopskim blagajnama.

Filips je izjavio: “Uzbuđen sam što ću raditi još jedan nastavak “Mamurluka” zajedno sa Bredlijem, Edom i Zekom. Iznenadićemo publiku. Biće to pravi rasplet haotičnih i očajnih odluka koje smo videli u prethodnim delovima”.

Treći deo “Mamurluka” imaćemo priliku da gledamo u bioskopima zahvaljujući kompaniji Warner Bros. Entertainment.

TUCK VISION
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...