•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđen "Jurassic Park 4"

Steven Spielberg je potvrdio da radi na četvrtom nastavku filma “Jurasstic Park” i obećava da će novi film biti puno bolji od prethodnog.

Ovaj ultra popularni filmski hit iz 1993. rađen je po knjizi Michaela Crichtona. Glavne uloge u filmu su imali Sam Neill i Jeff Goldblum. Spielberg je režirao prva dva dela a u trećem je bio samo producent a u ekipu se vratio, nakon izostajanja u drugom delu, Sam Neill.

“Scenarijo piše Mark Protosevich. Nadam se da će nastavak izaći u naredne dve godine. Imamo dobru priču. Imamo puno bolju priču nego što je to bilo u trećem delu.” – reči su Stevena Spielberga, a kada se on na nešto namerači teško da će to loše da ispadne. Ekipa za četvrti deo je proverena - Sam Neill i Jeff Goldblum u glavnim ulogama.

Ostaje i nama da se nadamo novom Parku iz doba jure, u naredne dve godine.

Jurassic Park (1993)


The Lost World: Jurassic Park (1997)


Jurassic Park III (2001)


Jurassic Park IV (????)

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...