•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potraži osveženje u hladnim skandinavskim serijama

Skandinavske serije su hladne i osvežavajuće, upravo ono što nam je potrebno u ove vruće letnje dane. Gomila skandinavskih serija je na Pickbox NOW, a mi vam pišemo o našim dvema najdražim norveškim serijama: Oslobođen (Frikjent) i Izlaz (Exit).

Oslobođen (Frikjent), skandinavski noar sa elementima psihološke i sociološke drame, smešten je u hladni grad Lifjord, sa predivnim norveškim krajolikom, gustim šumama i ledenim jezerima. Pravo je osveženje na sceni skandinavskih serija.

Priča se vrti oko Aksela Borgena, uspešnog poslovnog čoveka koji je poslednjih 20 godina postigao uspeh u Aziji. Sa svojom ženom Angeline i sinom živi u Kuala Lumpuru.

Tamo je otišao nakon što su ga u rodnom gradu Lifjordu optužili za ubistvo bivše devojke iz srednje škole. Sada se vraća kući kako bi pomogao da se spasi najveća gradska kompanija kojoj preti bankrot. Ali uviđa da prošlost nije zaboravljena.

Ledena i osvežavajuća kriminalistička serija Oslobođen oboriće vas s nogu zanimljivom pričom, zapletima i raspletima.

Norveška dramska serija Izlaz nije toliko hladna u smislu lokacije, ali jeste u smislu radnje, beskompromisna je i bez dlake na jeziku. Pravo osveženje u nekom drugom smislu!

Moderna drama otkriva mračni, skriveni svet hedonizma i rizika motivisanih dosadom, mučeničkim emocijama i željom za izlazom iz bezizlazne situacije. Inspirisana je istinitim pričama onih superbogatih i smeštena je u ekskluzivni svet bogate elite Osla.

Serija prati živote četvoro narcisoidnih superbogatih prijatelja koji svoj prazni život ispunjavaju hedonizmom i žurkama. Nenormalno mnogo novca troše na zabavu, drogu i seks. Oni imaju sve, ali zbog toga gube sav dodir sa stvarnošću, a njihove moralne granice praktično su nepostojeće.

Izlaz (Exit) je jedna od najgledanijih skandinavskih serija na svetu, a razlog je to što otkriva skriveni, nikad viđeni svet bogatih Norvežana.

Zaronite u hladni i beskompromisni svet norveških serija Izlaz i Oslobođen na Pickbox NOWTop of FormBottom of Form!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...