•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poster za 3D verziju „Titanic-a“

Film koji je oborio svetske rekorde u zaradi na box officu, kao i gomilu IQ-a, spreman je za svoju 3D prepravku. Da, neumorni i zauvek drčni reditelj James Cameron, digitalno je poprisredio „Titanic“ i sada je film spreman za još jedan pohod na oboreni IQ gledalaca, ovog puta u 3D tehnici; duplo obaranje.

Film će biti prikazan u IMAX 3D bioskopima od šestog aprila naredne godine.

Podsetiti šta je sve postigao ovaj film bilo bi u ravni brknuti u oko, a zatim noktom izvući to oko iz njegove duplje, ali ponekada treba i brknuti u oko da bi se bolje progledalo.

Znači, izvucite mentalnu sliku filma, zadržite je par sekundi i dodajte na nju preko milijardu i po dolara i 11 nagrada Oskara, polako, polako... među njima nisu bili Oskari za najbolje glumce, a zašto nisu? Pa kako i da budu kada su glumci bili Leonardo DiCaprio i Kate Winslet! Još malo zadržite tu sliku, još samo malo i vidite da li je moguće da naredne godine, obzirom da je kriterijum za glumu toliko opao i zakopao se u mulj kvaliteta (Hally Berry, Gweneth Paltrow, Sandra Bullock, Christan Bale, Denzel Washington?), njih dvoje još jednom budu nominovani, ali da ovog puta bude ispravljena ta „gruba“ greška i dodeli im po jednog Oskara? Sve je moguće.

A sada, ne razmišljajte više o filmu i ja se izvinjavam što sam vas prisilio da se još jednom prisetite najvećeg filma strave i užasa - „Titanic-a.“

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu