•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poslednji nastavak filma "Hunger Games" će imati dva dela

Poslednji nastavak trilogije "Hunger Games" će imati dva dela.

Prema izjavi iz filmskog studija Lionsgate, "The Hunger Games: Mockingjay Part 1" će se u bioskopima pojaviti u novembru 2014. godine, a "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" tačno godinu dana kasnije.

Filmovi su bazirani na naučno-fantastičnim knjigama Suzanne Collins koje imaju izuzetnu popularnost.

Prvi deo trilogije, u kome glavnu ulogu igra Jennifer Lawrence, je oborio nekoliko rekorda kada se počeo da se prikazuje u bioskopima u martu ove godine. Više nedelja je bio na vrhu liste najgledanijih filmova, zaradio 678 miliona dolara i nalazi se na drugom mestu po zaradi u ovoj godini, iza filma "Avengers".

Drugi deo trilogije, pod imenom "The Hunger Games: Catching Fire", će u bioskopima biti prikazan u novembru 2013. godine a snimanje filma će početi u septembru ove godine. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson i Donald Sutherland će ponovo igrati svoje uloge iz prvog filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu