•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poslednji dan Chris Evans-a kao Captain America objavljen u Endgame videu sa seta

Novootkriveni video snimak Avengers: Endgame prikazuje poslednji dan Chris Evans-a koji igra Captain America u Marvel Cinematic Univerzumu. Evans se pridružio franšizi Marvel Studios još u filmu Captain America: The First Avenger iz 2011. godine, osvojivši srca gledalaca kao mali klinac iz Brooklina koji postaje čovek posipan zvezdama. Evans-ov Steve Rogers postao je jedan od vođa Osvetnika zajedno sa Iron Man-om (Robert Downey Jr.) i Thor-om (Chris Hemsworth) i jedan od vođa franšize u celini.

Sa Avengers: Endgame koji je okončao priču o Infinity Saga koju su gradili Marvel Studios tokom prethodne decenije, Evans je iskoristio priliku da okači njegov vibraniumski štit i povuče se. Na velikom ekranu, Evans-ov Steve Rogers učinio je isto, povukavši se kao i Captain America i predavši njegov štit Sam Wilson-u (Anthony Mackie) da nastavi sa zaostavštinom. Pre izlaska filma, fanovi su bili zabrinuti da će Captain America umreti, posebno imajući u vidu Evans-ov tweet koji je obeležio njegov poslednji dan na setu. Umesto toga, Steve je srećno dobio njegov srećni završetak i sada fanovi mogu da vide poslednji dan Evans-a u novom videu.
Godinu dana nakon što se Avengers: Endgame pojavio u bioskopima, pisci i režiseri filma proslavili su godišnjicu njihovog objavlјivanja sa zabavom gledalaca, podelivši nove video snimke i fotografije. Reditelјi Anthony i Joe Russo na njihovom Twitter-u podelili su novi Avengers: Endgame video snimak na kojem se vidi kako Evans-u aplaudiraju glumci i ekipa filma na njegovom poslednjem danu.

Tokom 10 godina, Evans je igrao Captain America u tri solo filma, četiri Avengers filma i nastupio u Thor: The Dark World i Spider-Man: Homecoming. On je tako mnogo utkan u tkaninu MCU-ove Infinity Saga koliko i Downey Jr.-ov Iron Man. Iako fanovi mogu da imaju određenih problema sa Captain America završetkom u Avengers: Endgame, bilo sa aspektom putovanja kroz vreme ili njegovim nedostatkom završetka sa njegovim najbolјim prijatelјom Bucky Barnes-om (Sebastian Stan), film je bio prepun trenutaka koji ističu Zvezdinog čoveka. Od Captain America koji je vitlao Torh-ov čekić u finalnoj bitci protiv Thanos-a do šalјive šale „America's Ass“, bilo je ponešto za svakog navijača.

Sve u svemu, Avengers: Endgame je ponudio i Evans-u i Captain America odgovarajući oproštaj koji je počastio glumčevo vreme u MCU i pružio Captain America poslednju avanturu pre nego što mu je omogućio da se povuče u miran život sa Peggy Carter (Hayley Atwell). Fanovi mogu da se nadaju da će Steve Rogers jednog dana da se vrati u MCU, a možda će Marvel Studios u nekom trenutku uspeti da zavede Evans-a u franšizu. Ali za sada, Avengers: Endgame je kraj priče Steve Rogers-a. Sada sa objavlјivanjem ovog snimlјenog videa, fanovi mogu da podele iskustvo Evans-ovog poslednjeg dana u igranju Captain America. Nije isto kao što je Evans ponovio njegovu ulogu Captain America za novi MCU projekat, ali to je predivan način da se proslavi Avengers: Endgame i glumac koji je glumio Steve Rogers-a 10 godina.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu