•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poslednja uloga Whitney Houston u muzičkoj drami „Sparkle“

Nakon vesti o smrti Whitney Houston, koja je u subotu kasno uveče stigla do njenih fanova, imamo i informaciju da ćemo ovu nažalost preminulu divu moći da pogledmo i u jednom filmskom ostvarenju krajem ove godine. Naime, Houston-ova je snimila scene filma „Sparkle“ reditelja Salim-a Akil-a zajedno sa pobednicom Američkog idola Jordin Sparks. Sony je potvrdio da planira premijeru pomenute muzičke drame u avgustu mesecu.

„Sparkle“ je, inače, rimejk filma Sam-a O'Steen-a iz 1976. godine, koji govori o mladoj članici gospel hora koja postaje zvezda velikih razmera. Houston-ova će igrati majku glavne junakinje.

Uloga u filmu „Sparkle“ će biti poslednja Houston-ina uloga, koju će svi fanovi sa velikim oduševljenjem propratiti, obzirom da je upravo ovom ulogom trebalo da se vrati u žižu interesovanja i naravno zasjaji punim sjajem.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila