•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

FILMSKA ZABAVA ZA DECU I DRUŽENJE NA TEMU "KAD PORASTEM BIĆU"

Oktobarski porodični vikend u bioskopu Vilin Grad tradicionalno će biti održan u subotu i nedelju 05. i 06. oktobra od 12 do 17h. Filmsku zabavu i ovog tematskog vikenda garantuju naslovi "Jeti -snežni čovek"; "Kralj lavova"; "Priča o igračkama 4" i "Dora i izgubljeni grad".

Ono što će posebno obradovati najmlađe, to je druženje sa profesionalcima i znalcima u svojoj oblasti, na temu KAD PORASTEM BIĆU. Naime, oni će kroz zanimljivu priču mališane upoznati sa svojim zanimanjima, a dolaze nam u nedelju od 12 do 14 sati.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice.

Oni koji je nemaju, brzom procedurom od svega nekoliko minuta na blagajni bioskopa mogu postati njeni vlasnici. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...