•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz nove sinhronizovane avanture u Cineplexx bioskopima

,,Neukrotivi Spirit“ i ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ razveseliće sve mališane na Porodičnom danu u nedelju 1. avgusta od 12 do 17 časova u svim Cineplexx bioskopima. Za naše najmlađe posetioce pripremili smo poklon poster uz kupljenu ulaznicu. Karte su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopima i putem aplikacije CineplexxRS.

Epska avantura ,,Neukrotivi Spirit“ je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. U sihronizaciji ovog filma učestvovali su Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić i Dušica Novaković.

Trejler filma ,,Neukrotivi Spirit“https://youtu.be/9poc3xM0OaU

Zeca Petra svi dobro poznajemo, ali ne propušamo priliku da njegove nestašluke ispratimo na velikom platnu. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude. U sinhronizaciji su učestvovali Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović.

Trejler filma ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ - https://youtu.be/1xNua4iXsrY

Ne propustite Porodični dan uz ,,divlje“ junake koji će vas povesti na sjajne avanture u svim Cineplexx bioskopima. Karte su uskoro u prodaji.

Karte su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo