•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz 'Lego Ninjago' avanturu

Mališani, da li ste spremni za novu uzbudljivu Lego Ninjago avanturu? Ukoliko je odgovor potvrdan, pripremite se za druženje unedelju 24. septembra od 12 do 17 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Porodični dan uz najaktuelnije dečje filmove, mnoštvo poklona i zabave, čeka na vas!

Najmlađe očekuje puno druženja i specijalnog programa uz kreativne radionice u bioskopu, koje će upotpuniti doživljaj prave filmske zabave. Ovom prilikom, specijalno u svim bioskopima možete pronaći LEGO kutak, koji je pored mnoštva igara za sve gledaoce filma pripremio fantastične LEGO poklone iznenađenja, dok će oni najsrećniji mališani osvojiti ekskluzivne poklone iz prve LEGO Store radnje u Srbiji! Uz kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti i časopis „Mali Politikin zabavnik" ili „Hajmo drugari", DVD crtana izdanja i albume Barbi, Jugi O i Kalimero.

Nakon velikog uspeha Lego i Lego Betmen filma, Vorner Bros nam donosi nove avanture junaka filma „Lego Ninjago". Mladi Lojd aka Zelena Nindža će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Nindžago grad. Pod vođstvom mudrog kung fu majstora Vua, moraće da se suoče sa zlim Garmadonom, koji je ujedno otac mladog Lojda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinovani tim savremenih ratnika moraće naučiti da sarađuje zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

Na programu za vikend, biće i animirani filmovi „Grozan Ja 3", „Tvrd orah 2" i „Mali Bigfoot" sinhronizovani na srpski jezik.

Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u još jednom Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila