•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz Spajdermena i Asteriksa u bioskopima Cineplexx širom Srbije

Pokloni i druženje ove nedelje sa omiljenim strip junacima u bioskopima Cineplexx širom Srbije!

U nedelju 16. decembra u bioskopima Cineplexx u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu pogledajte sinhronizovane verzije animiranih filmova „Spajdermen: Novi svet” ili „Asteriks: Tajna čarobnog napitka” u periodu od 12 do 17 časova. Zabavite se uz sjajan humor, odličnu akciju, uživajte u kreativnim radionicama i poklonima koje smo pripremili za najmlađe. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ova nedelja je rezervisana za druženje uz vašeg omiljenog heroja Spajdermena, ali i uz dva najveća strip junaka Asteriksa i Obeliksa. Mališane očekuje sjajna zabava i pokloni partnera koji će im ulepšati igru i zabavu. Uz svaku kupljenu ulaznicu tu je Podravkino slatko iznenađenje u obliku Lino lade, kao i poklon časopis za decu „Mali Politikin zabavnik” i DVD crtać „Pepa prase”*.Najsrećnije mališane na projekcijama filma „Spajdermen: Novi svet” obradovaćemo poklon vaučerima za Happy meal u McDonalds restoranima, kao i Dexy Co Spajdermen igračkama, za potpunu zabavu uz svog omiljenog junaka.

Nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena, U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta, ali i to da nije sam. Stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku.

Trejler filma „Spajdermen: Novi svet” - https://youtu.be/bFYTOjErNXQ

Na filmska se platna vraćaju Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli. U pitanju je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobedivih junaka koji pred veliko platno dovode celu porodicu.

Trejler filma „Asteriks: Tajna čarobnog napitka” - https://youtu.be/Nk0CLOizJlA

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!

Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada.

* Količine poklona su ograničene

** Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...