•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ponovo otvorena istraga protiv Gerarda Depardieua za silovanje

Optužbe protiv glumca Gerarda Depardieua su odbačene u junu 2019. godine zbog nedostatka dokaza, ali sad je uložena žalba i istraga će ponovno biti otvorena.

Glumca je za silovanje i napad optužila 20-godišnja glumica, ali istraga je prekinuta nakon devet meseci. Istražitelji kažu da nisu uspeli da prikupe dovoljno dokaza kako bi nastavili sa formalnom optužbom.

Prema francuskom zakonu, nakon uložene žalbe predmet ide u istragu i pred istražnog sudiju.

Advokat glumca, Herce Temimem, izjavio je da nisu primili obaveštenje o otvaranju slučaja i da to nije "veliki događaj" jer tek trebaju imenovati istražnog sudiju.

Depardieu je jedan od najpoznatijih francuskih glumaca, a igrao je u više od 170 filmova i stekao međunarodnu slavu 1990. glavnom ulogom u komediji "Zelena karta".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....