•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ponovno okupljanje popularnih "Prijatelja" ipak je odloženo do daljeg

HBO Max odlučio je još jednom odložiti snimanje nove epizode "Prijatelja", a kao glavni razlog naveli su činjenicu da pandemija koronavirusa još uvek ne jenjava.

Nova epizoda prvobitno je trebala biti snimljena u studiju pred publikom, baš kao i prethodnih deset sezona serije. Ali planove producenata poremetila je pojava i širenje koronavirusa, zbog čega su odlučili sačekati pogodniju klimu za snimanje.

"Nadamo se da ćemo uspeti započeti snimanje do kraja ovog leta. Mislim da se isplati čekati poboljšanje situacije, jer je na setu važno imati veliku i bučnu publiku koja će pratiti ponovni susret ovih šest prijatelja", objasnili su producenti u maju ove godine.

Ali čini se da će obožavatelji njujorške šestorke ipak morati da sačekaju još malo, piše Variety.

"Prijatelji" su već 25 godina među najgledanijim TV serijama u svetu, a njihova popularnost ne jenjava, što potvrđuje i činjenica da su među najgledanijim serijama na Netflixu.

U novoj specijalnoj epizodi će se, na radost fanova, pojaviti svih šest glumaca iz originalne postave, a datumi snimanja nove epizode biće objavljeni uskoro, obećali su iz HBO-a.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila