•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pokrenite se uz „Plesnu terapiju“

Britanska komedija „Plesna terapija“, reditelja Ričarda Lonkrejna, stiže danas u domaće bioskope i donosi priču o razvodu u srednjim godinama, penzionerima koji ponovo otkrivaju svoje strasti, sestrinskoj ljubavi i isceliteljskoj moći plesa.

Na početku filma upoznajemo Sandru Abot, koja živi vrlo lagodan život zahvaljujući njenom mužu. Međutim, na njegovoj proslavi penzionisanja, Sandra otkriva da je on vara sa najboljom prijateljicom. Ona odlučuje da ode od kuće i utehu pronalazi kod starije sestre Bif koja je njena potpuna suprotnost. Bif vodi Sandru na časove plesa, gde je upoznaje sa svojim prijateljima koji će Sandri pokazati da bi razvod mogao da joj otvori priliku za potpuno novi život.

Ova neodoljiva komedija sa primesama drame obiluje smehom, suzama, plesom, i novim spoznajama u srednjim godinama, uz poruku da nikada nije kasno za pronalaženje prave ljubavi.

Film „Plesna terapija“ je okupio neverovatnu glumačku ekipu, sastavljenu od velikana britanskog glumišta: Imelda Stonton, Silija Imre, Timoti Spal, Džoana Lamli, Džon Sešns, Dejvid Hajman i Džosi Lorens.

„Plesna terapija“ je od danas na repertoarima bioskopima širom Srbije, na radost ljubitelja sjajnog britanskog humora, ali i onih koji uživaju u plesu svih vrsta.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...