•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pokojni glumac Chadwick Boseman nominovan za četiri SAG nagrade

Pokojni glumac Chadwick Boseman upisan je u istoriju kao prvi glumac koji je odjednom osvojio četiri nominacije za SAG nagradu, piše Entertainment Weekly.

Za SAG nagradu za Najbolju glumačku ekipu u filmu takmičiće se filmovi "Ma Rainey's Black Bottom" i "Da 5 Bloods" koje je Boseman snimio nedugo pre svoje smrti.

Osim toga, Boseman se takmiči i za nagradu za Najboljeg glumca u glavnoj ulozi, kao i za Najbolju mušku sporednu ulogu.

Podsetimo, Boseman je preminuo 29. avgusta 2020. godine nakon dugogodišnje borbe s karcinomom.

Svečana dodela nagrada Udruženja filmskih i televizijskih glumaca (SAG Awards) tradicionalno se održava u januaru, ali zbog pandemije koronavirusa ove godine je pomerena na početak aprila. Ove godine (4. aprila) će biti održano 27. izdanje.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu