•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte prvi trejler filma 'Alien: Covenant'!

Ovo je šesti film u “Alien” serijalu, a drugi u grupi “pred-nastavaka”, nakon “Prometeja” iz 2012. godine. Glavne uloge tumače Majkl Fasbender, Numi Rapase, Gaj Pirs, Ketrin Voterston, Bili Krudup, Deni Mekbrajd, Demijan Bišir i Džejms Franko.

Posada broda “Covenant” koji leti svemirom u potrazi za planetama koje mogu da postanu kolonije nailazi na, naizgled, savršeni i do tada neotkriveni raj. Međutim, posada će uskoro otkriti da je ovaj svet mračan i opasan, a njegov jedini stanovnik je android Dejvid, jedini preživeli iz “Prometej” ekspedicije.

Svetska premijera filma biće u maju sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu