•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte kako izgleda nova devojka Jamesa Bonda

Ana de Armas će se pojaviti u novom filmskom ostvarenju "James Bond 25" gde će glumiti devojku Daniela Craiga. Fanovi filma su je dočekali raširenih ruku i sa komentarima kako će ovo biti verovatno najbolji nastavak popularnog filma.

"Neverovatno lepa i previše mlada za Daniela Craiga. Da, ona je nova Bond devojka", jedan je komentara koji se istakao u moru ostalih kada se u medijima pojavila informacija da će se Ana pojaviti u ulozi Bondove devojke.

Međutim, Craig i Ana su se već ranije družili na setu filma "Knives Out", tako da im zajednička saradnja nije nepoznat pojam. Ana se ranije pojavljivala u filmovim "Blade Runner 2049", a za tu ulogu je dobila Saturn nagradu za najbolju sporednu glumicu, te uloge kao što su "War Dogs" i horor film "Knock Knock".

Pored nje, u filmu će se pojaviti i novi likovi Billy Magnussen, David Dencik i Lashana Lynch, a u svoje stare uloge uskočiće Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris i Léa Seydoux. Ipak, jedna od informacija koja je najviše obradovala fanove jeste činjenica da će oskarovac Rami Malek igrati ulogu negativca u novom nastavku kultnog filma.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...