•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počelo snimanje spin-offa serije "Game of Thrones"

Situacija u vezi sa serijom "Game of Thrones" se smirila, ali fanovi nisu preboleli njen završetak. Međutim, uskoro će imati priliku da pogledaju kako je svet igre prestola izgledao pre prve sezone u novom spin-offu koji se bavi ovom tematikom.

Kako navodi Belfast Telegraph, produkcija lagano počinje da radi, kamere se pale i ekipa se vraća na privatnu lokaciju seta u Irskoj. Prema navodima izvora, postavljajeno je nekoliko setova za snimanje, a cela ova priča veoma je obradovala fanove franšize.

Spin-off je pisao George R. R. Martin, a režiraće ga S.J. Clarkson. Martin je u nekoliko navrata kazao kako je radnja serije smeštena nekoliko hiljada godina pre svih događaja koje smo imali priliku da gledamo osam sezona.

"Ovaj svet je dosta drugačiji od onoga na koji smo navikli. Borimo se s drugačijim stvarima", kazao je Martin dodavši kako bi premijera trebala da se desi u drugoj polovini 2020. ili na proleće 2021. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...