•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počelo snimanje filma „Hičkok“

Oskarovac Entoni Hopkins igra ulogu čuvenog reditelja Alfreda Hičkoka, a oskarovka Helen Miren ulogu njegove supruge, Alme, u filmu „Hičkok“ čije je snimanje upravo započelo u Los Anđelesu.

Reditelj ostvarenja je Saša Džervazi, čiji je debitantski film „Anvil! The story of Anvil“ 2010. godine osvojio nagradu za najbolji dugometražni dokumentarni film na dodeli Independent Spirit Awards. Scenario je zasnovan na knjizi „Alfred Hičkok i snimanje Psiha” autora Stivena Rebela. Film finansiraju kompanije „Fox Searchlight Pictures” i „Cold Spring Pictures“, a u svetskim bioskopima će se naći u distribuciji kompanije „Fox Searchlight Pictures“.

„Hičkok“ je ljubavna priča o jednom od najuticajnijih filmskih stvaralaca prošlog veka, Alfredu Hičkoku, i njegovoj supruzi, Almi Revil. Radnja drame se dešava tokom snimanja filma „Psiho“.

U filmu igraju i Skarlet Džohanson (Izgubljeni u prevodu), Džejms d’Arsi (Gospodar i komandant), Džesika Biel (Iluzionista), Toni Kolet (Mala mis Sanšajn).

Entoni Hopkins nagrađen je Oskarom za najboljeg glumca u filmu „Kad jaganjci utihnu“, a nominovan je za uloge u filmovima „Ostaci dana“ i „Nikson“. Hopkins je poznat po ulogama u ostvarenjima „Hanibal“, „Upoznajte Džoa Bleka“, „Instinkt“, „Brem Stokerov Drakula“, „Legende o jeseni“.

Helen Miren osvojila je Oskara za ulogu u filmu „Kraljica“, a takođe je za ovu nagradu bila nominovana za glavnnu ulogu u filmu „Poslednja stanica“, i sporedne uloge u filmovima „Ludilo kralja Džordža“ i „Gosford park“. Poznata je i po ulogama u filmovima „Dug“ i „Bura“.

Zahvaljujemo se MCF -u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...