•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počela sa emitovanjem serija “Moj prijatelj” na Superstaru

Nova TV serija “Moj prijatelj” sa Andrijom Miloševićem počela je da se prikazuje na kablovskom kanalu Superstar TV, u vlasništvu Telekoma Srbije, koji je i producent projekta sa kućom “BlekBuk”.

Svakog radnog dana od 21 čas, na tom kanalu gledaoci će moći da prate doživljaje poznatog glumca i komičara koji odlučuje da lično upozna svoje pratioce na društvenim mrežama i pokaže šta je sve spreman da uradi za njih.

Serija nije igrane strukture, već je u dokumentarističkom stilu, puna smeha, neobičnih momenata koja ilustruje na moderan način prednosti i mane modernih druženja.

Osim zanimljivih, otkačenih i veoma različitih Andrijinih online prijatelja, u epizodama se pojavljuje i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Protagonista serijala, komičar lično, analizira situaciju da kad već na internetu i različitim društvenim mrežama ljudi provodi većinu slobodnog vremena, trebalo bi da se svi zapitaju da li zaista poznaju svoje digitalne prijatelje.

Na sebi svojstven lucidan način, Milošević pokušava da odgovori upravo na ovo pitanje i da fanove koji mu lajkuju i komentarišu objave, stavi na test prijateljstva, odosno da li će biti tu kada mu zatreba pomoć, da li će biti raspoloženi za druženje sa njim, kao i da zajedno prođu kroz različite situacije.

U tim situacijama mašta zaista može mnogo toga da osmisli, od spontanih poseta rođendanskim proslavama do neobičnih objava na socijalnim mrežama.

Avanture, poznanstva, iznenađenja i nova iskustva zabeleženi su u formi dokumentarca, a doneće gledaocima pravo osveženje u tmurnim zimskim danima.

Glumačka zvezda Milošević nedavno je takođe u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija i Superstar TV bio aktuelan kao glavni junak licencirane serije “Slatke muke” od 30 epizoda, koja je tokom pandemije bila prikazivana svaki dan i na TV Prva i uveseljavala gledaoce.

Osim toga, komičar je i dalje deo ekipe krimi serije “Ubice mog oca” kao ozbiljan lik, negativac, a publika ga je pratila i u mini seriji “Biser Bojane”, sitkomu “Mamini sinovi”, dok je u bioskopima imao zabeležena dva hita tokom prošle sezone - “Taksi bluz” i “Ekipa”.

Nova serija "Moj prijatelj" emituje se na Superstar TV kanalu, koji mogu gledati korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL-a.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila