•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Piranha 3DD (2012)

Sudeći po naslovu, ovo ostvarenje je nastavak filma “Piranha 3D” i donosi nam gomilu obnaženih lepotica, lokve krvi i ribe mutante koje komadaju ljudsko meso. Radnja se dešava u akva parku u Arizoni, čije se veliko ponovno otvaranje na nesreću podudara sa ponovnim dolaskom praistorijskih pirana. Ono što sledi je krvoporliće. Pojavljuje se u celoj priči i čuveni “čuvar plaže” David Hasselhoff, koji je u ulozi slavne ličnosti - čuvara regrutovanog specijalno za ovu priliku, a njegove replike su naravno u maniru velike zvezde.

Što se tiče pirana, one imaju gotovo super-moći koje im omogućavaju da rade neverovatne stvari – lome drvo, grizu metal i čak da prežive na suvom.

Ovo je tragi-komedija koju morate pogledati. Ukoliko vam se dopala “Piranha 3D”, u ovom njenom nastavku ćete svakako uživati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:komedija, horor, triler
Godina:2012
Reziser:John Gulager
Scenario:Marcus Dunstan, Patrick Melton
Uloge:Danielle Panabaker, Ving Rhames, David Hasselhoff
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Studio:Atmosphere Entertainment MM
Zemlja:United States
Website:piranha-3d.com/
Jezik:engleski
Trajanje:83 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...