•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pink Cadillac (1989)

Potreban je pravi muškarac kako bi stao na kraj ženi u 'Ružičastom cadillacu', pokazuje nam legendarni Clint Eastwood u lepršavoj akcionoj komediji reditelja Buddyja Van Horna.

Tommy Nowak (Clint Eastwood) je lovac na glave koga prati reputacija izrazito nenasilnog čoveka u poslu u kome vlada nasilje, ali i profesionalca koji još nijednom nije posao završio neuspešno. Nowak je na tragu Lou Ann McGuinn (Bernadette Peters), samohrane majke s malom bebom, zato što je pokušala izigrati jemca, a taj će mu posao biti otežan utoliko što joj je za petama i muž Roy (Timothy Carhart), i njegova banda neonacista. Vrlo brzo, Tommy će u Renu i uhvatiti Lou Ann, ali će se naći na njenoj strani kada se Roy dočepa deteta...

Akciona komedija reditelja Buddyja Van Horna jedan je od naslova koji pripadaju srednjoj fazi karijere jednog od najvećih holivudskih glumaca svih vremena, Clinta Eastwooda, koji je za sobom želeo ostaviti proslavljene uloge u vesternima i serijalu o Prljavom Harryju, a još se nije ozbiljnije posvetio režiranju izuzetno zrelih i žanrovski različitih ostvarenja. Skladno pomirivši elemente lepršave komedije, klasičnog filma puta i akcionog filma potere, Van Horn i Eastwood dobili su film koji sigurno neće završiti u analima onih naslova koje nipošto ne smete propustiti, ali koji će vas zato u svoja dva sata itekako nagraditi prvoklasnom televizijskom zabavom.

Žanr:komedija, krimi, drama
Godina:1989
Reziser:Buddy Van Horn
Scenario:John Eskow
Uloge:Clint Eastwood, Bernadette Peters, Timothy Carhart
Studio:Malpaso Productions, Warner Bros.
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:122 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....