•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

People Like Us (2012)

Iz kompanije DreamWorks Pictures dolazi komedija i drama pod nazivom “People Like Us”. Ovo je priča o porodici, inspirisana istinitim događajima. U naslovnoj ulozi je Chris Pane, koji tumači lik poi menu Sam.

Sam je dvadesetogodišnjak i prodavac koji brzo govori, a čiji poslednji posao propada baš istog dana kada saznaje da je njegov otac iznenada preminuo. Protivno svojim željama, Sam se vraća kući gde mora da uredi posed svog oca kao i da obnovi kontakte sa članovim svoje porodice od kojih se udaljio.

Kako bi ispunio želje svog preminulog oca, Sam otkriva strašnu tajnu koja izvrće njegov čitav svet naglavačke: on ima 30-ogodišnju sestru Frankie za koju nikada do tada nije čuo. Nju igra Elizabeth Banks. Kako se njihov odnos razvija, Sam je primoran da ponovo razmisli o svemu što je mislio da zna o svojoj porodici ali i da preispita svoje lične životne izbore.

Ovo je odlična priča koju zaista vredi pogledati.

Žanr:drama
Godina:2012
Reziser:Alex Kurtzman
Scenario:Alex Kurtzman, Roberto Orci
Uloge:Chris Pine, Elizabeth Banks, Michelle Pfeiffer
Uzrast:PG-13
Box office:4,2 miliona USD
Studio:DreamWorks SKG, Kurtzman Orci Paper Products, Reliance Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:114 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu