•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Penelope Cruz će oduševiti mnoge ulogom Donatelle Versace u novoj krimi seriji

Atraktivna Španjolka Penelope Cruz oduševiće mnoge fanove ulogom Donatelle Versace u nadolazećoj seriji "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" koja donosi uzbudljivu priču o ubistvu poznatog italijanskog dizajnera Giannija Versacea.

Objavljen je drugi trailer za novu seriju reditelja Ryana Murphyja u kojem je prikazana Giannijeva sestra Donatella kako ljubi pod ispred kuće u Miamiju na kojem je modni mag ubijen 15. jula 1997. godine.

Kao ni prethodni trailer, ni ovaj nije mnogo otkrio o novoj seriji koja na male ekrane stiže početkom 2018. godine. Pored Penelope Cruz, u seriji glume i Edgar Ramirez, Ricky Martin i Darren Criss.

"The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" će prikazati ubistvo Giannija i Donatellinu borbu nakon tragedije, kao i njen put u modni svet.

Podsećamo, Giannija je ubio obožavatelj homoseksualnih sklonosti, ali detaljne okolnosti i pravi motivi likvidacije do današnjeg dana ostali su nerazjašnjeni. Nakon njegovog ubistva, modnu kuću Versace preuzela je njegova sestra Donatella, koja se i danas nalazi na mestu kreativne direktorice.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...