•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Paul W.S. Anderson priča o „Resident Evil 5“

Reditelj Paul W.S. Anderson kreće sa snimanjem „Resident Evil: Retribution“ naredne nedelje i ove nedelje se prilično raspričao o projektu.

„Vraća nam se Las Plagas parazit, kojeg ja obožavam, jer omogućava mrtvima da se razjure na sve strane, voze motore i pucaju iz mašinki, nešto što do sada nije rađeno.“ O-ooh...

Napomenuo je da će jedna scena biti potpuno preuzeta iz video igre, osim što će doći do izmene prevoznog sredstva, koje proganjaju naoružani mrtvi. Umesto Hummera biće Rolls Royce Phantom sa nadam da će to biti prvi režirani pokušaj juranjave tim prevoznim sredstvom, jer je, kako dodaje, jako, jako, skupoceno snimati sa Rolls Royce Phantom limuzinom.

Biće i novih likova, da. Mila Jovović i reditelj su o tome razgovarali sa ljubiteljima serijala i došli do zaključka da je dobro uvesti ih. Troje će biti uvedeni u priču: Leon Kennedy, Ada Wong i Barry Burton.

Johann Urb, glumac koji će igrati lik Leona Kennedya ima tu prednost, tako barem reditelj veruje, što neverovatno liči na Leona.

Više o snimanju... nekada.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...