•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Patrik Dempsi o povratku u 'Uvod u anatomiju'

Patrik Dempsi će fanovima serije Uvod u anatomiju uvek biti poznat kao doktor Derek Šepard, a iako je njegov lik preminuo u 11. sezoni, on ne isključuje ideju o povratku u seriju u budućnosti.

Doktor Šepard je napravio iznenađujući povratak u tekućoj sezoni, gde su ga gledaoci videli sa suprugom Meredit na plaži.

Bio je to neočekivani obrt za fanove.

Dempsi se osvrnuo na povratak u seriju u intervjuu za Varajeti, gde je rekao da ne se protivi ponovnim pojavljivanjima u seriji na neki način.

„Ko zna? Nikad ne reci nikad sa ovom serijom, zar ne?“, rekao je Dempsi.

„Drago mi je da smo to uradili ove godine, Krista Vernof je odradila sjajan posao pričanja priče. Bio je to sjajan način da damo ljudima nadu“, kaže.

Dempsi je bio dio serije od prve do jedanaeste sezone.

Govoreći o svom povratku u 17. sezoni, glumac se osvrnuo na epizodu koja je prošle nedelje emitovana u SAD, i delovala da je poslednji put da ga obožavaoci vide u toj ulozi.

„Mislio sam da je to predivan način da završimo. Namera je bila da damo ljudima neku nadu, jer su njih dvoje kultni par. Izgubili smo mnogo ljudi ove godine, pomisao da imamo anđele koji lebde oko nas i brinu o nama je tako dobra poruka u svetu u kome živimo. Tako da je za sve nas to bio prelep kraj ove priče. Zahvalan sam što sam to uradio i srećan što se fanovima svidelo“, kaže.

Elen Pompeo (Meredit Grej) je ostala glavni lik serije, ali su obožavaoci žalili za gubicima nekoliko omiljenih likova, pored Dempsija.

Sedamnaesta sezona počela je tako što se Meredit zarazi koronavirusom, a susreće se i sa porodicom i prijateljima koji su prethodno preminuli, uključujući Leksi Grej, Marka Slouna i Džordža O’Malija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....