•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Patrick (2018) - uskoro

Za svaku vrstu publike dolazi nam prava britanska poslastica – Patrik. Novi bioskopski hit koji će vas naterati u bioskopske dvorane sa svojim najmlađima, ali prijateljima i porodicom.

Ovu porodičnu komediju režirao je Mandie Fletcher baziranu na scenariju koji su napisali Vanessa Davies i Paul de Vos. Sarah Francis (Beattie Edmondson) je mlada učiteljica čiji je život pomalo haotičan. Ono što joj u životu najmanje treba jeste briga o nekome. Sarina baka ostavi joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patrika. U početku, Sara na svakom koraku nailazi na probleme vezane za Patrika, ipak kada joj stvorenje kao što je Patrik, uđe pod kožu, njen život će početi da se okreće u drugom smeru.

Glumci: Ed Skrein, Emilia Jones, Beattie Edmondson
Režiser: Mandie Fletcher

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu