•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Par reči o Meril Strip...

Meril Strip je verovala da je glumačku karijeru završila još pre 20 godina, ali snima novi film i naći će se na naslovnoj strani januarskog izdanja modnog američkog časopisa Vog.

Meril Strip je u intervjuu za Vog rekla da joj je pošto je prešla 40. godinu tri puta ponuđeno da igra vešticu. Zato je verovala da su žene tih godina na neki način groteskne i bila je sigurna da je njena glumačka karijera završena.

Čuvena glumica je komentarišući vest da će se u januarskom izdanju Voga prvi put naći na naslovnoj strani u šali rekla da je "verovatno najstarija osoba" koja se pojavljuje na naslovnim stranicama.

Meril Strip očekujemo uskoro u filmu “Čelična dama” čija je svetska premijera 13.januara.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...