•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pac-Man će dobiti svoj igrani film

Segin jež Sonic proslavio se u Hollywoodu, Nintendov vodoinstalater Mario tek se planira dokazati, a uspehe svojih kolega ne planira po strani gledati žuti Pac-Man. Kako izveštava portal The Hollywood Reporter, u pripremi je prva filmska adaptacija serijala Pac-Man.

Biće to igrani film, ne biste verovali, i baziraće se na originalnoj priči. Drugim rečima, neće imati nikakve veze sa samim igrama osim što će imati Pac-Mana i labirinte, verojatno.

Ovo inače neće biti prvi put da se Pac-Man pojavljuje u filmskom svetu. 2015. godine videli smo ga u humorističnom filmu Pixels. U svetu animiranih serija Pac-Man je bio prisutan od vrlo ranih dana svoje popularnosti.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu