•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

PRVI TREJLER ZA SINHRONIZOVANU AVANTURU "TAJNI AGENT MJAU"

Oni čine neobičnu, na prvi pogled nespojivu družinu. Četiri luckasta antiheroja odabrala su glavnog među njima da ih vodi u opasnu misiju - razmaženu kućnu macu.
Ova, ukratko opisana animirana avantura kreirana od strane nemačkih scenarista i reditelja, braće Kristofa i Volfganga Launštajna "Tajni agent Mjau" naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 27. juna.

Mala, narandžasta bucmasta maca veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što poželi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Međutim, njena špijunska avantura počinje kada po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata biva ubačena u nepoznati svet, u kom je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.

Avantura bazirana na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ je priča koja kroz zabavan prikaz govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke. Ona obiluje verbalnim gegovima, akcijama i avanturama, nudeći veliku zabavu za celu porodicu.

Kreatori ove priče, braća Launštajn dobili su 1990. godine nagardu Oskar za svoju kratku animaciju pod imenom “Balance.”

Podeli:



Preporucujemo